Ons Aanbod

KUNSTSTOF KOZIJNEN

Allroundkozijnen biedt kunststof kozijnen van de hoogste kwaliteit aan. Het merk Gayko staat bekend om het beste kwalitatieve merk binnen Nederland. Allroundkozijnen is een goede partner van Gayko. Met extra verstevigingen binnen het kunststof is het kozijn veel steviger.

ALUMINIUM KOZIJNEN

De Aluminium kozijnen worden wederom geleverd van Gayko. Net zo als in het kunststof design is er extra versteviging aangebracht om de kozijnen zoveel mogelijk eigen draag kracht te geven. Wilt een modernere look in uw huis? Ga dan voor de aluminium kozijnen. Ze zien er luxueuzer en moderner uit. 

De mooiste schuifpuien

Allroundkozijnen biedt een grote hoeveelheid opties aan als het om schuifpuien gaat. Er is bijvoorbeeld weer de keuze binnen aluminium of kunststof. Hiernaast kunt u de kleur naar geheel eigen keuze aanpassen. Het type glas hoeft ook niet standaard te zijn. Met onze partner Polysun kunnen wij speciale zonnewering bieden in het raam!

Beveiliging

Veiligheid is natuurlijk het allerbelangrijkste. Of het nou alleen maar om inbraak gaat of om de veiligheid van uw kinderen. Allroundkozijnen biedt vele opties aan om uw kozijnen en schuifpuien veiliger te maken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld speciaal glas installeren, dit valt niet te breken met een baksteen. Daarnaast kunnen wij uw kozijnen of schuifpuien ook van een extra slot voor zien.

Kom onze showroom bekijken!